مکتوب-سیدعطاالله مهاجرانی:سی ان ان گزارش ویژه ای داشت در مورد مرگ میلوسویج .با یکی از مسلمانانی که مدتی اسیر آدمکشان میلوسویج بوده مصاحبه می کرد.
گفت:"او می خواست تبدیل به افسانه ای برای صرب ها بشود ،اما در واقع او تلخترین تراژدی را به وجود آورد"
.در گوشه ای دیگر از دنیا در عراق هم صدام برای جنایت هایش که یک قلم آن کشتار و آواره کردن مردم دجیل است محاکمه می شود.
در جایی دیگر در گوشه بیمارستانی شارون که نامش با قتل عام فلسطینی ها و لبنانی ها همراه است، چنان که می گویند زندگی نباتی خود را می گذراند.
شارون هم می خواست افسانه ای برای صهیونیسم بشود.مثل صدام که می خواست خاطره بابل قدیم را زنده کند.می خواست بخت النصری در دنیای جدید بشود...این نام ها نام های ماندگاری در تاریخ هستند.کسی که نامش را با خون و سرکوب در تاریخ می نویسد، تاریخ نام او را حراست می کند.اگر در دنیای قدیم نویسندگانی که در موکب ملوکانه بودند ، آدمکشی ها را توجیه و تزیین می کردند، امروزه تاریخ را همه می نویسند .. فرخی در وصف آدمکشی های سلطان محمود غزنوی سرود:
ای ملک گیتی گیتی تو راست
حکم تو بر هر چه تو گویی رواست
دار فرو بردی باری دویست
گفتی کاین در خور خوی شماست
آن دار ها را از دروازه های ری تا مرکز شهر بر پا کرده بودند.متفکر و هنرمند و عالم دینی و...بر بالای دار بودند.و در زیر دارها کتاب ها را می سوزانیدند.همه به جرم بددینی و مخالفت با خلیفه...
شارون و صدام ومیلوسویج هم باقی می مانند. اما نه به عنوان افسانه ای که برای حتا لحظه ای دل انسانی را خوش کند.بر لبی لبخندی بنشاند، نه تراژدی که خبر مرگش مادرانی را شادمان میکند.مثل صحنه ای که در تلویزیون نشان داد. مادران قربانیان صرب ها اشک شوق در چشم ها شان می درخشید.این ها خبر های امروز بود!نقطه پایانش هم مراسم آغاز رییس جمهور جدید شیلی بود.در گوشه ای دیگر لابد پینوشه این صحنه را می دید.این ها تصویر های عبرت انگیز دنیای ماست.تصویر هایی که افق آینده را روشن و عادلانه نشان می دهد.چنان که حافظ که به قول استاد خرمشاهی حافظه تاریخی ماست، سروده است:
دور فلکی یکسره بر منهج عدل است
خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل
همه این تصویر ها امروز در برابر چشم ما بود.این ها بازیگران تاریخ زمان ما بودند که در هر گوشه ای از جهان نقشی ازآنان بر جای مانده است.تا روزگاری دیگر و نقشی دیگر.